FI
Limi
Siirtoseinät
Limi
Taiteseinät

Limi_tunnus_siirtoseinat_RGB

Limi Siirtoseinät ja Taiteseinät

LIMI siirto- ja taiteseinät ovat julkisten kohteiden tilanjakajia. Tuoteryhmän alle kuuluvat Silent ja Privat -siirtoseinämallit. Siirto- ja taiteseinien avulla voidaan jakaa tiloja sekä eristää ääntä tarpeiden mukaan. Siirtoseinien elementit ovat erillisiä (Privat E) ja taiteseinien toisiinsa kytkettyjä (Privat K).

Lähetämme pyydettäessä alaslaskukuvia ja dwg-kuvia suunnittelunne tueksi, sekä olemme mielellämme mukana jo kohteen alkusuunnittelusta lähtien.

Limi -siirtoseinien ja -taiteseinien runko ja tiivistyspalkit muodostuvat alumiiniprofiileista, jotka halutessaan voidaan polttomaalata elementin pintoja vastaavaan sävyyn.

Elementtien pintalevyjen pintamateriaalit ovat lähes vapaasti valittavissa. Ne voidaan myös tarvittaessa uusia helposti kohteessa eikä elementtejä tarvitse kuljettaa tehtaalle muutostyötä varten.

Pintalevyinä voidaan käyttää paloluokiteltuja levyjä palokuorman vähentämiseksi. Meriliikenteessä olevia kohteita varten on tarjolla ruorimerkityt pintalevyt. Tiivistyspalkit puristuvat tiukasti lattiaa ja kiskoa vasten jousikuormitetun mekanismin ansiosta helposti ja nopeasti.

Tuotteidemme runko- ja kiskoprofiilit valmistetaan CE-merkin käyttöoikeuden mukaisin menetelmin.

Referenssikuvat

Limi Siirtoseinät 

Limi Taiteseinät